Lézer-megoldások

nyomtatókban az élen

Gyakran Ismételt Kérdések

Tisztelt Látogatónk! Az alábbiakban közzéteszünk néhány gyakran ismételt kérdést és az ügyfélszolgálat munkatársainak válaszát.


1. Hogyan tudok gyorsan, regisztráció nélkül vásárolni?

A rendeléshez szükséges adatokat nem csak előzetes regisztráció során, hanem közvetlenül a termékek kosárba helyezését követően a fizetéskor is meg lehet adni. A vásárláshoz nincs szükség regisztrációra, csak a számlázáshoz és a szállításhoz szükséges adatok megadására.


2. Mennyibe kerül a szállí­­tás?

A rendelések házhozszállítását GLS futárszolgálat végzi. Minden leadott rendelés 1 db csomagot jelent, melynek szállítási díja bruttó 1190 Ft és 2790 Ft közötti összeg. Nettó 100 000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. (Magyarország területén belül és 20 kg súlyhatárig).


3. Mikor történik a kiszállí­­tás?

A csomagok kézbesítése kizárólag munkanapokon történik 8 és 17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!


4. Mit tegyek ha nem megfelelő terméket kaptam?

Küldje vissza részünkre a terméket 8 munkanapon belül, sértetlenül az eredeti csomagolásában, és jelezze e-mailban az info@laser-megoldasok címen részünkre, hogy szeretné visszakapni az árát. Vevőszolgálatunk az adatok egyeztetését követően visszautalja önnek a termék árát.


5. Hogyan küldjem vissza a nem megfelelő terméket? Ki állja a visszaküldés költségét?

A terméket az eredeti csomagolásában postai úton, vagy futárszolgálattal is visszaküldheti nekünk. A visszaküldés költségét Önnek kell állni. Ha cserét kér, akkor az első csereterméket szállítási költség nélkül küldjük ki Önnek.


6. Személyesen átvehetem a rendelésemet?

Személyes átvételre a Dunakeszi címen van lehetőség. Rendeléskor kérjük válassza a Személyes átvételt, és e-mailben, telefonon értesítjük, amint a termék átvehető . A személyes átvétel INGYENES, semmilyen extra költséget nem számolunk fel.


7. Lézernyomtató kazetták töltésével foglalkoznak?

Lézernyomtató kazetták töltésével nem foglalkozunk, kizárólag prémium minőségű után gyártott, gyári kellékeket árusítunk.


8. A termékleírásban feltüntetett kapacitások hitelesek e?

A feltüntetett kapacitások a gyártó által megadott tájékoztató jellegű adatok, amelyek meghatározott fedettség mellett, illetve a vonatkozó szabványok szerint érvényesek.


9. Megszűnik a garancia a nyomtatómra, ha utángyártott kellékanyagot használok a garancia időtartama alatt?

NEM! Az utángyártott kellékanyagok használata közvetlenül nem befolyásolja a gyártók jótállását a készülékre. Amennyiben készüléke még garanciális, és után gyártott kellékkel kívánja használni, azt tanácsoljuk, tegye el az eredeti kelléket, és egy esetleges meghibásodás esetén a gyári kelléket visszahelyezve vigye el a szervizbe.


További kérdéseivel, esetleges problémival kérjük, keressen minket a megadott eléhetőségeken.