Lézer-megoldások

nyomtatókban az élen

Canon MF5980DW

127.000Ft tart. ÁFA-t

Készleten

Leírás

Színes nyomtató Nem
Szkenner / Fénymásoló Van
Fax Van
Maximális papírméret A4

Felbontás

Felbontás (fekete-fehér) 1200 x 600 dpi

Nyomtatási sebesség

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér, A4 méretben) 33 lap/perc

Csatlakozók

USB Van
Párhuzamos port Nincs
Ethernet Van
Wi-Fi Van

Méretek

Tömeg 19.1 kg

További tulajdonságok

Lapadagoló kapacitása 300 lap

Gyártó: Canon
Modell: i-Sensys MF5980dw

Leírás:

Ossza meg a nagy teljesítményű KÜLDÉS funkció és az automatikus kétoldalas nyomtatás által biztosított termelékenységet az iroda bármely pontjáról a vezeték nélküli hálózatban használható kompakt multifunkciós készülékkel. Energiahatékony, alacsonyan tartja a költségeket.

Funkciók

  • Automatikus kétoldalas nyomtatás, másolás, fax, beolvasás
  • 33 lap/perc, illetve másolat/perc, első másolat 8 mp-en belül
  • Funkciógombok az egyszerű beolvasáshoz, környezetbarát másoláshoz és biztonságos nyomtatáshoz
  • Beolvasás e-mailbe, hálózati mappába és USB-memóriaeszközre
  • Ethernet és Wi-Fi
  • PCL5e/6 és PostScript
  • Energiatakarékos
  • Rugalmas multifunkciós készülék a leterhelt, kis munkacsoportok számára.

Kompakt multifunkciós lézerkészülék
Ennek a kompakt, hálózatban működtethető multifunkciós készüléknek a kivételes teljesítményével tökéletesen teljesíthetők a leterhelt kis munkacsoportok igényei. A könnyen használható i-SENSYS MF5980dw egyetlen karcsú készülék, mégis alkalmas kétoldalas nyomtatásra, beolvasásra, másolásra és faxolásra is.

Időtakarékos
Az i-SENSYS MF5980dw percenként akár 33 oldalt is nyomtat, és kategóriájában kiemelkedőként 8 másodpercen belül elkészíti az első másolatot, ezzel fokozza a produktivitást. A gyors első nyomat technológiának köszönhetően csak minimális időt kell várni a nyomatok elkészüléséig. A kétoldalas dokumentumok beolvasásához, másoláshoz és faxoláshoz való 50 lapos automatikus kétoldalas dokumentumadagoló a rendelkezésre álló papírmennyiséget 800 lapra növelő opcionális kiegészítő kazettával még gyorsabbá és hatékonyabbé teszi a munkát.

Zökkenőmentes integráció
A hálózati használatra kész eszköz PCL 5c, PCL 6 és PostScript Level 3 támogatással biztosítja a meglévő nyomtatási környezetbe történő egyszerű integrálást.

Kisebb energiafogyasztás, alacsonyabb költségek
Egyszerre csökkentheti a környezetre gyakorolt káros hatást és a költségeket. Az Energy Star minősítéssel rendelkező i-SENSYS MF5980dw jellemző átlagos energiafogyasztása (TEC) mindössze 1,4 kWh. Ezzel az alacsony értékkel egyike a legkisebb fogyasztású készülékeknek. A hatékonyabb energiafelhasználás érdekében alvó módban mindössze 2,3 W energiát fogyaszt. Az automatikus kétoldalas nyomtatás kevesebb papírt igényel, így ezzel még tovább faraghatja a költségeket.

Gyorsgombok, egyszerű használat
A könnyen áttekinthető ötsoros LCD kijelzőn több információ látható, így a felhasználók a lehető legtöbbet hozhatják ki a rendelkezésre álló funkciókból. Tovább könnyíti a használatot, hogy külön funkciógombok állnak rendelkezésre a következő műveletek végrehajtására: gyors beolvasás közvetlenül a számítógépre; környezetbarát másolás több oldal egy nyomatban való nyomtatásával, mellyel papírt és pénzt takaríthat meg; biztonságos nyomtatás bizalmas dokumentumok másolására és a hulladék mennyiségének csökkentésére.

Gyorsabb munkamenetek
A Canon KÜLDÉS funkciójával gyorsabban és hatékonyabban küldheti el a dokumentumokat. A funkció használatakor közvetlenül e-mailbe, hálózati mappába és USB-memóriaeszközre is végezhet beolvasást. A kompakt PDF tömörítési technológia a képminőség romlása nélkül is képes akár a normál tömörítéssel elérhető méret tizedére csökkenteni a fájlok méretét, így a dokumentumok sokkal könnyebben küldhetők el és oszthatók meg.

Egyszerű hálózati működés – vezetékes és vezeték nélküli hálózatokban is
A munkacsoport összes tagja számára elérhető egyetlen nagy teljesítményű és hálózatban működtethető készülékkel helyet és pénzt takaríthat meg. Az i-SENSYS MF5980dw könnyen kezelhető a hálózaton keresztül, Wi-Fi kompatibilitásának köszönhetően egyszerűen integrálható a vezeték nélküli hálózatba.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Canon MF5980DW” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük